Wist je dat..

je gemiddeld 7 procent op je verwarmingskosten kunt besparen door de thermostaat overdag één graadje lager te zetten?

Wie zijn er online?

We hebben 2 gasten online

Advertenties

 


 

Wat is GroenBesparen.nl?

Energie is hot, overal hoor je over besparen, verduurzamen en groene energie. GroenBesparen.nl wilt laten zien dat besparen niet alleen voor het grote budget mogelijk is. Kleine tips die geen investering vergen kunnen samen al een hele mooie besparing opleveren. Maar natuurlijk lees je hier ook alles over grote investeringen met dito besparingen als windturbines, zonnepanelen en warmtepompen. 

GroenBesparen.nl springt zo in de "groene" hype met bespaartips, energieweetjes, verhalen van innovatieve bespaarders en er staat nog veel meer op de planning. Zo zijn we bezig met een webshop voor bespaarproducten en een vergelijkingsonderdeel voor zonnepanelen.

GroenBesparen wilt daarnaast vooral "fris" en "jong" zijn; we willen teksten die lekker lezen en een vlotte schrijfstijl. Wij denken dat onze doelgroep daarmee wordt verbreed en de informatie voor iedereen, jong & oud, interessant, tastbaar en begrijpbaar is. 

 

Wie zijn wij?

Het team achter GroenBesparen.nl bestaat momenteel uit drie personen. We komen alle drie uit Zeeland en studeren aan de HZ (Hogeschool Zeeland), twee op het gebied van energie- en procestechnologie, de ander werktuigbouwkunde. Uit interesse in techniek en energie kwam het idee om te informeren over besparen en verduurzamen, en proberen een brede doelgroep te bereiken. Jong & oud moet onze informatie interessant en bruikbaar vinden en het moeten leuke, frisse teksten worden die voor ieder fijn te lezen zijn. En daar vloeide het idee voor GroenBesparen uit.


Wat is ons doel?

GroenBesparen.nl, en in het algemeen Enerlogic, hebben als doel mensen bewust te maken van besparen. Besparen hoeft niet duur te zijn, en is voor iedereen mogelijk. Er wordt alleen maar meer verbruikt ondanks dat apparaten steeds zuiniger worden. Veel mensen denken niet meer na als ze iets stand-by laten staan, of als de verwarming ook in de hal lekker warm staat. En dat is het doel van GroenBesparen.nl; mensen meer energie bewust maken, want zelfs de kleine snelle besparingen zouden over heel Nederland een geweldige energiebesparing betekenen.


Waar willen we naartoe als site?

GroenBesparen.nl is er nog maar net, we moeten dus bekend worden! Geef de naam door, stuur artikelen door; elk artikel laat het toe om via het mailknopje het artikel door te sturen. Alleen zo kunnen we zoveel mogelijk mensen bereiken en wijzen op kleine snelle bespaartips tot grote bespaarinvesteringen. Daarnaast staan we altijd open voor tips, suggesties en commentaar. Iets op te merken? Geef het aan via contact! We zullen altijd reageren, en meer dan blij zijn met de nodige feed-back.


Meer informatie?

Meer weten of heeft u vragen? Neem contact met ons op via contact!


Adverteren op GroenBesparen.nl? Dat is mogelijk

Uiteraard zijn er mogelijkheden om op GroenBesparen.nl te adverteren! Je advertentie of banner wordt voor een bepaalde tijd weergeven, dat kan een week, een maand, of een jaar zijn. Standaard wordt de reclame op elke pagina weergeven in de rotatiebox, hierin roteert je advertentie samen met de andere advertenties.

Heb je echter een specifieke advertentie? Welke bijvoorbeeld bij een bepaald bespaaronderdeel van de site zou passen? Ook dat is mogelijk! Je kunt altijd je eigen idee inbrengen, dan kijken wij in hoeverre wij het kunnen verwezenlijken.

Je ziet, er zijn volop mogelijkheden om op GroenBesparen.nl te adverteren. Meer informatie of een prijsopgave? Neem contact met ons op via contact!