Wist je dat..

je tot 50 euro op elektriciteitskosten kunt besparen door na het afsluiten van uw computer de stekker uit het stopcontact te halen?

Wie zijn er online?

We hebben 15 gasten online

Advertenties

 

 

Energie is hot, overal hoor je over besparen, verduurzamen en groene energie. GroenBesparen.nl wilt laten zien dat besparen niet alleen voor het grote budget mogelijk is. Kleine tips die geen investering vergen kunnen samen al een hele mooie besparing opleveren, al lees je hier ook alles over grote investeringen met dito besparingen als windturbines, zonnepanelen en warmtepompen.


Groenbesparen.nl is een initiatief van een drietal studenten werktuigbouwkunde en energie & procestechnologie. Wij zijn geen onderdeel van overheidsinstellingen of energiebedrijven en denken daarmee onafhankelijk jong & oud te laten zien hoe er te investeren is om jouw energierekening te verlagen!


In samenwerking met de bespaarshop handigbesparen.nl hebben we een leuke actie opgestart; als je een persoonlijke account aanmaakt op de discussie pagina ontvang je via de mail een 20% kortingscoupon op besparende artikelen bij handigbesparen.nl. Zo willen wij je al direct stimuleren te gaan besparen! Handigbesparen.nl heeft een ruime keus aan besparende artikelen, voor ieder wat wils! Tijdens de bestelprocedure kun je de kortingscode die je via de mail hebt ontvangen invullen en ontvang je dus 20% op het totale artikelenbedrag. Let wel: de 20% korting gaat niet over je verzendkosten.


Klik hier om je gelijk aan te melden, discussieer maandelijks mee over interessante energiestandpunten en ontvang bij aanmelding je 20% kortingscoupon voor handigbesparen.nl!